Saturday, August 13, 2022

Florin Salam

Florin Salam a murit. Conform surselor Știrilor Florin Salam a decedat din cauza consumului de droguri.


Florin Salam Striga Lumea Dupa Mine Sefule Oficial Video 2018 Youtube Music

Interpretul de manele Florin Salam a murit astăzi la vârsta de 42 de ani.

. Florin Salam a murit astăzi la vârsta de 42 de ani. Conform surselor Știrilor Pro TV Florin Salam a decedat din cauza consumului de droguri. Florin Salam a lăsat în urmă o soție și cinci copii.

Florin Stoian 1. Celebrul cântăreț se afla internat în stare gravă în spital. Artistul avea 42 de ani.

Eu sunt mereu printre oameni. În urmă cu câteva zile Florin Salam a fost internat în spital fiind diagnosticat cu COVID-19. Ne puteți urmări pe Facebook Telegram sau pe Google News.

Florin Salam a murit în urmă cu puțin timp. Regele manelelor Florin Salam a murit. După ce un cunoscut site de știri a dat un breaking news că Florin Salam cunoscutul interpret de manele a decedat în spital iar știrea s-a viralizat rapid familia acestuia a făcut tot posibilul să convingă presa și publicul că Salam este în viață.

Oktober 1979 in Bukarest besser bekannt unter dem Künstlernamen bekannt Florin Salam und zuvor Florin Fermecătorul ist eine beliebte Roma Sänger vonmanele aus Rumänien. Oktober 1979 in Bukarest besser bekannt unter seinem Künstlernamen Florin Salam ist ein rumänischer Manele-Sänger. Manelistul a fost confirmat cu Covid-19 și are nevoie de oxigen.

Ba chiar a scris un mesaj pe propria pagină de Facebook declarând că nu a murit. Interpretul de manele Florin Salam a murit sâmbătă la vârsta de 42 de ani. Sambata 13 August 2022 2021.

La spital problemele respiratorii au continuat iar medicii au decis să îl treacă pe. Cântărețul nu avea decât 42 de ani. Florin Stoian 1.

Potrivit medicilor nici acum nu se simte prea bine. Florin Salam a ajuns la spital miercuri noapte. Există persoane care stau cu adevărat cu grija mea Mă refer la familia mea la prietenii mei.

BREAKING NEWS Florin Salam a murit astăzi la vârsta de 42 de ani. Florin Salam a murit. Flroin Salam a murit este știrea care a cutremurat România.

Florin Salam a murit. Vreau să vă spun că trebuie să luați în serios covidul ăsta. Din păcare stirileprotvro a eșuat în a verifica informația și din alte surse fapt care a condus la o regretabilă greșeală au scris reprezentanii site-ului.

Artistul a fost testat și confirmat pozitiv cu COVID-19. În urmă cu două zile presa tabloidă a anunțat. Manelistul avea 42 de ani.

După ce site-ul Pro TV anunța că celebrul manelist Florin Salam a murit din cauza consumului de droguri lucru infirmat initial de fata interpretului și ulterior chiar de artist pe site-ul știrileprotv au apărut precizări. Soția sa Roxana Dobre ar fi fost cea care l-a dus la spital după ce artistului i s-ar fi făcut rău. Betty Salam fiica interpretului de manele Florin Salam a reacționat după apariţia în presă a informației că tatăl ei a murit.

Artistul avea 42 de ani. Reporterii Știrilor Pro TV au primit pe surse informația cpnform căreia Florin Salam a murit. Cântărețul al cărui frate a fost răpus de cumplita boală era anunțat ca fiind internat în stare gravă la un spital de specialitate fiind sub supraveghere medicală și conectat la oxigen.

Citește mai multe pe wwwstirileprotvro. Frühes Leben und ersten Kontakt mit Musik. La spital problemele respiratorii au continuat iar medicii au decis să îl treacă pe oxigen.

Florin Salam a infirmat informația potrivit căreia ar fi murit. Să trec la subiect. În articol cei de la Pro TV își cer scuze pentru informația postată și pentru inducerea cititorilor în eroare.

Conform surselor Știrilor Pro TV Florin Salam a decedat din cauza consumului de droguri. Florin Salam acuză probleme. Manelistul avea 42 de ani.

Florin Salam a ajuns în stare gravă la spital miercuri noapte. Astăzi conform surselor Știrilor Pro TV Florin Salam a. În urmă cu două zile presa tabloidă a anunțat că interpretul de manele a fost internat de urgență în spital în stare gravă din cauza Covid-19.

Florin Salam a murit. A murit Florin Salam. Artistul a fost testat și confirmat pozitiv cu COVID-19.

Florin Salam a fost internat în stare gravă noaptea trecută. A murit florin salam Florin Salam. Cântăreţul era internat în stare gravă la spital iar deocamdată nu se cunoaște motivul A murit Florin Salam.

Ne cerem scuze cititorilor pentru eroare. În urmă cu două zile presa tabloidă a anunțat că interpretul de manele a fost internat de urgență în spital în stare gravă din cauza Covid-19. Manelistul avea 42 de ani.

1900 - Ucraina speră la un nou împrumut de 5 miliarde de dolari de la FMI. Florin Salam wurde in eine Familie von geboren Lautari. Florin Salam primele imagini în viață Acum 3-4 zile am cântat în direct.

Loredana Iriciuc 13 aug 2022 2028. I-ar liniști pe ceilalți creditori. Sambata 13 August 2022 2020.

Manelistul fusese internat în urmă cu câteva zile după ce s-a îmbolnăvit de COVID anunță ȘtirileProtv. Veștile că Florin Salam a ajuns de urgență la spital din cauza COVID-19 au provocat o mare agitație în lumea showbiz-ului de la noi.


Florin Salam Ce Printesa Am Hit


Florin Salam Viata Nu Inseamna Avere 2020 Magicsoundofficial


Florin Salam 7 Zile Oficial Audio Super Hit 2015 Youtube Music


Youtube Florin Big Men Men Online


Florin Salam Mia Mia Mi Amor Official Video Youtube Florin Cool Eyes Amor


Selena Florin Salam Costi Tata Lasa Ma Cu El Video Oficial


Florin Salam Zana Zanelor


Florin Salam Live La Motu Lu Marius In 2000


Cred Ca M Am Indragostit


Florin Salam Anii Anii Videoclip 2020 Youtube Videoclip


Florin Salam Distractia Mapamondului Videoclip Oficial Hit Youtube Florin Youtube Music Videos


Florin Salam Capitanul Hit 2019 Youtube Music


Florin Salam Saint Tropez Official Video


Florin Salam La Roma Sau Paris Oficial Audio Youtube Music


Florin Salam Si Costi De La Timisoara Misca Te Ca O Felina Official Video


Florin Salam B Piticu Nu O Sa Fii Fericit Oficial Video 4k 2020


Florin Salam Destinul Mi A Dat Baiat 2020 Magicsoundofficial


Florin Salam Live 1997 By Rgs Stefan Madalin


Florin Salam De As Mai Avea O Mica Sansa Super Hit 2014 Youtube Music

BERITA LENGKAP DI HALAMAN BERIKUTNYA

Halaman Berikutnya